Go to Top

Over mijzelf

Mijn naam is Meriam Jansen, geboren in 1950.

Meriam 6 kleinLaat ik beginnen met jou te vertellen waar ik heel enthousiast van wordt en bevlogen in ben, en dat is het weer zichtbaar maken van vrouwelijke vaardigheden. Ik voorzie dat we zo veel meer Balans & Betrokkenheid krijgen, en dat ieder daardoor de ruimte heeft voor zelfexpressie.
Als er bij miljoenen mensen integratie is in het mannelijke en vrouwelijke zullen we een vele malen hoger potentieel en bewustzijn ontwikkelen ten dienste van mens, samenleving en planeet. Ik hoop flarden daarvan mee te maken als ik 90 ben, en dat ik daar nog actief mee aan bijdraag.

Als je meer van me wilt weten, lees dan verder, of ontmoet mij.

Opgegroeid in een mannengezin heb ik jarenlang genoten van deze kant van het leven; kennis vergaren en de wens om te presteren was belangrijk. Ik kwam als begeleider terecht bij de onderwijsbegeleidingsdienst en specialiseerde me in het trainen van denkfuncties bij o.a. Prof.R.Feuerstein in Israël. Ik vond het geweldig, want het werd me duidelijk dat er veel meer mogelijk is ……… en dat we vooral niet altijd de gebaande wegen moeten gaan bewandelen om het doel te bereiken.

Natuurlijk was ik inmiddels ook in situaties beland die me uitdaagden me in mezelf te gaan verdiepen. Dat was pas interessant, zeker ook boeiend maar niet altijd even gemakkelijk. Mijn analytische geest verrijkte zich met inzichten uit het hart. Dank zij opleidingen en zelfreflectie vergrootte mijn intuïtie zich en werd oude kennis in me naar boven gehaald (zoals het effect wat licht en kleur op onder andere emotioneel en psychologische gebied heeft). Ook kwam ik in aanraking met Drunvalo Melchizedek (Sacred Geometry ) en werd ik me tot in mijn vezels bewust hoe geometrie ten grondslag ligt aan ons gehele het bestaan. Voor het eerst ervoer ik de eenheid in al wat is. Dat besef en het gevoel is nooit meer weggegaan: het kuste de liefde in me wakker.

 

In 2000 begon ik mijn eigen bedrijf waar ik naast training in denkfuncties en interactiekenmerken ook begeleiding gaf gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Prachtig en pittig werk waar klanten veel bereikten met mijn aanpak en houding. Ook ik was tevreden, mooi werk en een leuk inkomen. Het lastige was alleen dat ik vaak een rusteloosheid voelde, er was ‘iets’ niet zoals het moest zijn.
Ik ontdekte ten lange leste deze signalen me zeiden dat er ander werk te doen was. Vaag wist ik dat het ‘iets met vrouwen’ van doen had. Wat was het moeilijk de beslissing te nemen mijn werk af te ronden en de sprong in het diepe te maken, en te luisteren naar dat stemmetje uit mijn hart.
En vooral haar te respecteren.
Haar stem werd uiteindelijk mijn maatje, mijn fundament zelfs.
Ik kon niet meer anders dan Haar te volgen.
Zo werd ik Mij-zelf.

Na bij wetenschapper en visionair B.M Hubbard de training Conscious Evolution te hebben gevolgd kwam de noodzakelijke verdieping. Eindelijk kreeg ik rust en kon ik daadwerkelijk kiezen voor mijn opdracht en passie: vrouwen begeleiden in het zichtbaar maken van hun vrouwelijke gave.

Ondernemen vanuit vrouwelijke kracht
is bedoeld om de balans te herstellen tussen het masculiene en het feminiene in onszelf.
het is de basis voor eenheid en onze scheppingskracht

vesica piscis (2)