Go to Top

Reacties

Jellie
Dank voor het e-boek.
Het inspireert en bevestigt dat ik op het juiste pad sta. Een pad wat eerst smal was en waar ik regelmatig vanaf stapte maar steeds breder wordt en ik zijstappen kan maken op mijn eigen pad zonder het gevoel te hebben er vanaf te raken.
Ga door op jouw pad en fijn dat je die ervaringen met anderen deelt en mij daarin sterkt.

Wilma Huisman
De inspiratiedag (noot: Briljant Touch Vip Day) was super. Ik vind je een hartelijke warme krachtige vrouw die door weet te dringen tot de kern en dat op prettige duidelijke manier weet te verwoorden. Ik kan het iedere vrouw aanbevelen

Vivian
Ik heb heel veel, iedere dag meerdere keren, gereflecteerd op dinsdag bij jou. De dag heb ik ervaren als verlichtend, enlightening, warm, open, diepzinnig, vernieuwend, en inhoudelijk heel prettig en precies wat ik nodig had!Zo veel emoties zijn door mij heen gegaan die dag, van mijn verleden, van het heden, van verdriet tot blijheid. Ik ben bewuster geworden van waar ik nu sta. Mijn kwaliteiten zijn vooral zeer breed geweest, dit maakt vaak keuzen maken in mijn werk vooral, xtra pittig. Maar ook in het kiezen van doelstellingen, of in het kennen van wat mijn missie in mijn leven is. Op de Brilliant Touch ViP Day heb ik ingezien, door jouw coaching, dat wat ik nu ervaar en voel en wil is waar het om gaat in mijn tocht naar wat mijn missie in mijn leven is. Nu kan ik doelgericht met mijn missie als vrouw, mens, in mijn werk als prive, beginnen een stap voor stap weg neerleggen. Het was mij bekend dat ik vanaf jongs af aan mezelf letterlijk kwijt geraakt ben. Met mijn eetstoornis, prestatie gericht diep en vast in mijn genen, was ik voor mijn gevoel en belevenis, nooit goed genoeg. Mijn ‘vrouw’ zijn weggedrukt, proberen weg te halen tot extreme situaties zie ik nu. Van de eetstoornis, zelves tot mijn bodybuilding wedstrijd periode, mijn gehele leven.

Ik vond de Maya kaarten ergintressant, en zeker hoe ze geworden zijn voor mij, met de Tovenaar die alles kan creeeren, de Mens en mijn eigen verantwoording, het Podium vond ik ontzettend bijzonder omdat ik letterlijk vele malen op podium hebt gestaan, in een groep als Cheerleader als kind, op mijn paard in en op het podium van de Concours wedstrijden en als laatst letterlijk door mijn Body Buildin carriere.Mooi hoe een leven, mijn leven zo zijn aanknoopings punten heeft, en het Podium geeft daar een duidelijk voorbeeld van wie ik was, als speler in een gemaakte toneel in het leven, naar het nu ‘mijn echte zelf’ laten optreden. de Krijger vindt ik zo mooi uitgebeeld door wat het betekent; for me it’s a Warrior, niet in de zin dat ik moet vechten iedere dag maar misschien nu even toch wel omdat ik weer de leiding hoor te nemen van mijn leven tav mezelf en zeker tav anderen, stilstaan bij leiding nemen.

De afbeelding die je getkend hebt van mij in een spagaat tussen ‘HET DOEN EN MOETEN en het NIET DOEN EN LEVEN. Heeft mijn zo’n verduidelijking van precies hoe ik me leven heb ervaren tot heden.Het rode draad door de hele dag was natuurlijk mijn ‘vrouwelijke’ kant en ‘mannelijke kant’ waar wij mee begonnen waren, de eigenschappen die ik in het begin van de dag belangrijk vond, waren aan het einde van de dag op een heel ander plek komen staan. Mooi is dat om te zien, in een dag voelde ik me al ‘zachter’ , meer van mijn vrouwelijke kant was zich gaan laten zien. Het onderdrukken van mijn vrouwelijke kant/ eigenschappen, kwaliteiten, gedurende mijn hele leven zou niet binnen een paar dagen helemaal zich gaan laten zien maar door mijn bewustzijn nu van meer onderdelen van ‘vrouw zijn’ weet ik dat het niet lang gaat duren.

Dank je wel Meriam voor je inzichten, je professionele vaardigheden, je menselijke en liefdevol omgang gedurende deze trainings dag.


5 Responses to "Reacties"

 • Meriam Jansen
  3 juli 2013 - 12:42 Reply

  Deze reacties helpen me om nog steviger en duidelijker te blijven Ondernemen vanuit Vrouwelijke Kracht.
  Dank jullie wel.

 • Ans
  13 september 2013 - 07:15 Reply

  Enige tijd geleden leerde ik Meriam kennen. Omdat ik met een aantal zaken worstelde zijn wij samen aan de slag gegaan.
  Al na de eerste sessie kwam ik er achter dat ik het moeilijk vind om in de openbaarheid te treden.
  Mijn website die zo goed als klaar is, is nog steeds niet in de lucht. Mijn ruimte in de telefoongids? Nog niet gebruikt. Alles door één grote blokkade. Naar buiten treden met mijn kennis en adviezen blijkt voor mij moeilijker dan ik dacht.
  Aan de teksten ligt het niet. Samen met Meriam heb ik ze nog een keer doorgenomen en na een paar kleine aanpassingen zijn ze nu helemaal geschikt om ‘de lucht in te gaan’.

  De sessies waren een ware boost voor mijn zelfvertrouwen. In een zeer ontspannen sfeer werden de problemen één voor één aangepakt.
  Nu nog die laatste stap!

  Vandaag heb ik de eerste stap gezet om die blokkade te doorbreken.

  Dank je wel Meriam voor je enthousiasme en positieve instelling en het hervinden van mijn kracht.

  • Meriam Jansen
   18 september 2013 - 11:54 Reply

   We zijn een mooi team, Ans!! En omdat jij zo gemotiveerd bent, hoefde ik slechts een aantal zaken aan te raken, en je wist al snel hoe het anders kon. Om vooruit te komen heb je gewoon af en toe iemand nodig die een tijdje met je meeloopt, je op essentiële dingen wijst. ZO raak je niet in een passieve of neerwaartse spiraal, maar ontwikkel je een basis. En daarmee zekerheid, inclusief het weer zien van je kracht. En die heb jij!!

 • Anneke Wittermans
  26 maart 2014 - 10:42 Reply

  Lieve Meriam

  Leuk om bij je workshop in Doetinchem aanwezig te zijn.
  Mooi hoe je met je gereedschappen van kleur een ieder aanspreekt.

  Kleur heeft ook mijn passie
  25 jaar geleden heb ik voor mezelf een kleuren tarotpak gemaakt, en gaandeweg veel studie gedaan naar kleur en betekenis. Met individuele readings die ik in wekende en weken geef, ontstaan er dan open gesprekken over fascinerende menselijke processen. Wat werkt kleur en het kleur bekennen altijd goed door.

  Mooi lente feest georganiseerd door de grootse vrouwen van Doetinchem en wat een mooie samenwerking met het Graafschap College. Mooie initiatieven en goed verzorgd. Bijzonder om daar getuige van te zijn.

  harte groet Anneke

  • Meriam
   28 maart 2014 - 12:10 Reply

   Lieve Anneke,

   Het was een mooie workshop met zoveel betrokkenheid. En kleur, ja, dat spreekt altijd aan. Ook ik heb vele opleidingen gedaan mbt de impact en betekenis van kleur. En aangezien wij ‘kleur’ zijn herkent iedereen er zich ook in.

   Dank je wel voor het mooie boek van jou “Vrijgeven, vieren van verbintenissen”. Ik kan het menigeen aanraden.

   Meriam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *